Samsun'da cesur güvenlik görevlisine özel teşekkür
Samsun'da bir güvenlik görevlisi, tehlike altındaki çocuğu kurtararak büyük bir cesaret örneği sergiledi. Başkan Halit Doğan, bu kahramanlığı takdir ederek kendisini ödüllendirdi.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki hemzemin geçitte yaşanan olayda, güvenlik görevlisi Muhammet Lafcı, tehlike altında bulunan bir çocuğu fark etti. Hiç tereddüt etmeden harekete geçen Lafcı, soğukkanlılığı ve hızlı müdahalesiyle çocuğu tehlikeli alandan uzaklaştırarak olası bir kazayı önledi.
Başkan Doğan'dan takdir
Lafcı'nın gösterdiği duyarlılık ve cesaret, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan tarafından büyük takdir topladı. Başkan Doğan, Lafcı'yı makamında ağırlayarak ona Teşekkür Belgesi ve ikramiye takdim etti. Bu davranış, sadece Lafcı'nın değil, tüm güvenlik görevlilerinin ne denli önemli bir görev üstlendiğini de gözler önüne serdi.
Emek ve özveri vurgusu
Başkan Halit Doğan, yaptığı açıklamada, "Şehrimizin huzuru ve güvenliği için çalışan tüm arkadaşlarımızın emekleri son derece kıymetli. Muhammet Lafcı gibi duyarlılık gösteren çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, hepsine teşekkür ediyorum" dedi. Bu olay, şehirdeki güvenlik personelinin ne denli dikkatli ve sorumlu bir şekilde görev yaptığını bir kez daha gözler önüne serdi.
BU HABERE DE BAKGastroAntep'te başkan şahin'in ilgi odağı olduğu anlar







