Başkan Altay, tıp öğrencileriyle özel bir buluşma gerçekleştirdi
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, tıp öğrencileriyle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi. Gazze'deki insanlık dramına dikkat çekerek, gençlere sorumluluklarını hatırlattı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencileriyle düzenlenen "Üniversite Buluşmaları" etkinliğinde bir araya geldi. Bu özel buluşma, Gazze'de yaşanan insanlık dramının yıldönümünde gerçekleştirildi ve Altay, öğrencilere İsrail zulmünü hatırlatarak önemli mesajlar verdi.
Gençlerin Geleceğine Yatırım
Başkan Altay, konuşmasında Gazze'deki gençlerin umutsuzluğuna dikkat çekerek, "Hiçbir gencin yarına dair bir umudu kalmadı," dedi. Ayrıca, gençlerin bu süreçte en önemli görevlerinin boykot olduğunu vurgulayarak, toplumsal sorumluluklarını hatırlattı. Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ise Başkan Altay'a gençlere yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Başkanın Öğrencilere Mesajı
Başkan Altay, "Doktor olmak yetmiyor; bilginiz kadar vicdanınızla, başarınız kadar da haksızlıklara karşı duruşunuzla dünyayı değiştirebilirsiniz," diyerek öğrencilere cesaret verdi. Buluşma sonunda, Konya'yla ilgili düzenlenen bilgi yarışmasında başarılı olan öğrenciler ödüllendirildi. Başkan Altay, gençlerin her zaman yanında olacağını ve onların gelişimlerine katkı sağlayacak faaliyetlere katılmaya davet etti.
BU HABERE DE BAKKöyceğiz'de sosyal hizmetlere dev yatırım geliyor







