Konya Konteyner Prefabrik Ev, Son Trend Yaşam Alanları İnşa Ediyor

TAKİP ET

2007 yılından bu yana araç üstü vinç alım satımında Konya'nın en tecrübeli, uzman ve en güvenilir vinç alım satım firması olan Mesut Vinç Galeri, 2011 yılından beridir de Konya Konteyner Prefabrik ismiyle birinci kalite lüks, dayanıklı ve sağlam yaşam alanları inşa ediyor.

Konya Konteyner Prefabrik olarak Konya AKTÜEL’e yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler veren Mesut Altay şunları söyledi:

Mesut Vinç Galeri firması olarak Konya’da 2007 yılında araç üstü vinç imalat, pazarlama, satış bölümünde kendimizi yetiştirdik.  Araç üstü vinç, sepetli platform sektöründe Türkiye’ye hitap etmeye çalıştık. Bu sektörde pazarlama, alım-satım, komisyon ve imalat faaliyetlerimiz devam etti. Vinç, araç üstü ekipmanlarının son yıllarda maliyetlerinin yüksek olması, pazar payının daralmasından ötürü 2011 yılından itibaren de prefabrik yapılara taleplerin artmasından dolayı prefabrik çözümler üretmeye başladık.

Yaşam konteynerleri, römorklu karavanlar, römorklu konteynerler, ağır çelik evler, prefabrik yaşam alanları olmak üzere proje ve arge, sonrasında da altyapı ve malzeme yönünden çalışmalar yaptık. Bunların yanısıra depreme dayanıklı prefabrik yapılar, arsa, bahçelere daha pratik çözümler üretmeye başladık. Özellikle arsa ve bahçelere yapılacak binalardaki kalem ve üretim maliyetleri fazla olduğu için mesela beton, kalıpçı, elektrikçi, sıvacı, duvarcı gibi girdiler, ayrıca zamandan tasarruf etme açısından da en iyi çözüm prefabrik yapılardır.

Bundan hareketle bin metrekarelik alanımızda butik ve seri üretim olmak üzere prefabrik imalat ve satışına başladık. Burada müşterilerimizin taleplerine göre iç ve dış dizayn projeleri geliştirebiliyoruz. Taşınabilir veya betona sabit çözümler üretebiliyoruz. Biz de konteyner ve prefabrik ev, ağır çelik ev, römorklu ve tekerlekli konteynerler olmak üzere farklı talepler için üretim yapmaya devam ediyoruz. Firma olarak Konya veya şehir dışından çok geniş bir müşteri portföyü oluşturduk. Mesut Vinç Galeri Prefabrik Konteyner firması olarak 2007 yılından bugüne müşterilerimizin bize olan güven ve markamıza olan inançları sayesinde bugünlere geldik. Bugüne kadar hiç kimseye müşteri gözüyle bakmadık, çözüm ortağımız olarak dostane şekilde davranmaya çalıştık. Malzeme ve üretim kalitemizden, hizmetten kesinlikle taviz vermedik ve bu sayede müşteri memnuniyeti oluşturduk.

Üretimimizde genelde 15, 18, 21, 28, 32, 40 metrekare olmak üzere genelde taşınabilir ürünler yaptık. 45, 50 metrekarenin üzerinde 200 metrekareye kadar da hafif ve ağır çelik prefabrik evlerin üretimini yapmaya başladık. Kullanan müşterilerimizden de olumlu geri dönüşler aldık. Ürünlerimizden gayet memnunlar, zaman ve ekonomik yönden tercih edilen bir firma olduk. Bundan dolayı da gurur duyuyoruz. Tüm müşterilerimizi Konya Konteyner Prefabrik Ev showroomumuza bekliyor, ayrıca youtube kanalımıza abone olmalarını, videolarımızı izlemelerini ve prefabrik evlerimiz hakkında bilgi sahibi olmalarını istiyoruz.”