Jürgen Klopp, Liverpool'dan Sezon Sonu Ayrılıyor: 30 Yıl Sonra Şampiyon Yaptı

TAKİP ET

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Liverpool'da büyük bir sürpriz gerçekleşti. Takımın sevilen ve başarılı teknik direktörü Jürgen Klopp, sezon sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu.

İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Liverpool'da büyük bir sürpriz gerçekleşti. Takımın sevilen ve başarılı teknik direktörü Jürgen Klopp, sezon sonunda görevinden ayrılacağını duyurdu.

Kulübün sosyal medya kanalları aracılığıyla paylaşılan bir video ile açıklama yapan Klopp, kararını kasım ayında kulüp yönetimine ilettiğini belirtti. Holiganbet sitesini ziyaret edin.

Klopp, duygusal bir atmosferde yaptığı açıklamada, "Sezon sonunda Liverpool menajerliği görevinden ayrılacağım. Birçok insan için bu kararım şok olabilir. Bunu açıklamaya çalışabilirim. Bu kulüpteki her şeyi çok seviyorum. Bu şehri, taraftarları, takımı, teknik heyeti, her şeyi seviyorum. Yine de bu kararı vermek zorundayım. Bunu nasıl söyleyebilirim? Enerjimin sonuna geldim. Bu kararı bir noktada almak zorundayım. Şu anda iyiyim ama bu görevi tekrar, tekrar, tekrar yapamam. Birlikte geçirdiğimiz bunca sürenin hatırına size doğruları ben söylemek istedim." ifadelerini kullandı. Holiganbet giriş yapın. Hoş geldin bonusu kazanın.

2015 yılında Liverpool'un başına geçen Jürgen Klopp, kısa sürede takımı büyük başarılara taşıdı. 2018/19 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak büyük bir zafer elde eden Klopp'un yönetimindeki Liverpool, 2019/20 sezonunda 30 yıllık Premier Lig şampiyonluk hasretine son verdi. Klopp'un Liverpool'u, kazandığı birçok kupa ile de büyük bir miras bıraktı.

İşte Liverpool'un Klopp döneminde kazandığı başlıca kupa listesi:

Şampiyonlar Ligi

Premier Lig

UEFA Süper Kupası

FIFA Kulüpler Dünya Kupası

FA Cup

İngiltere Lig Kupası

İngiltere Süper Kupası

Jürgen Klopp'un Liverpool kariyeri, futbol tarihine damgasını vuracak büyük başarılar ve unutulmaz anılarla dolu bir dönem olarak hatırlanacak.

holidestek.com