Araç Bakım Ürünlerinin Maliyetleri

TAKİP ET

Araç bakım ürünlerinin ne amaçla kullanıldığı, maliyetleri ve güncel fiyat listesi haberimizde yer alıyor.

Araç bakım ürünlerinin ne amaçlı kullanıldığı ve güncel fiyat listesi şu şekildedir;

Mikrofiber Bez

Polyester, elyaftan üretilen bu bez çok yüksek oranda tutuculuk özelliğinden dolayı kıl, tüy, kir ve toz alma gibi her türlü istenmeyen ögeyi yüzeyden temizleyecektir. Mikrofiber bezlerin güncel fiyatları 3’lü set olarak 74,90 TL'den başlamaktadır.

Pas Sökücüler

Pas sökücüler arabamızın kaput veya jantlarımızda nokta gibi durup yıkama yapılsa dahi çıkmayan ve zamanla büyümeye başlayan yoğun tozlanmadan ve kirlenmeden kaynaklı kullanılan bir temizlik ürünüdür. Asidik yapısından dolayı püskürtme yapılarak kullanılır. Püskürtülen yüzeyde bir süre bekletilerek durulama işleme yapılır. Güncel fiyatı 138 TL’dir.

Deri Döşemeler için Deterjanlar

Özellikle içleri deri döşenmiş araçlar araçlarda kullanılması gereken bu özel deterjanlar derideki kirleri söken ve deriyi besleyen deterjanlardır. Deri döşemelerde kullanılan başka deterjanlar deriye zarar verebilir. Bu zarar; Aşınmasına, yırtılmasına ve renginin solmasına sebebiyet verip ciddi bir maddi hasar verebilir. Daha uzun ve sağlıklı kullanılmasının yanında hijyenik ve temiz ortam yaratır. Güncel fiyatları 280 TL’den başlayan fiyatları vardır.

Konsol ve Torpido Parlatıcısı

Tıpkı deri döşemeler gibi Konsol ve Torpidoda farklı deterjanlar ile temizlenmemelidir. Konsol ve torpido gözlerinin her zaman parlak ve pırıl pırıl gözükmelidir.  Fakat bazı parlatıcılar konsol üzerinde yağlı bir hissiyat bıraktığından dolayı dikkatli alınması tavsiye edilir.  Güncel fiyatı 170 TL’den başlamaktadır.

Araç içi Süpürge

Araç içlerden kullanılan minik süpürgelerdir. Çok fazla işlevli olup aracın sıklıkla kullanıldığı araç zeminlerinde ve koltuk aralarında oluşan tozu, yemek kırıntılarını ve temizlemek amaçlı kullanılmaktadır. Güncel fiyatları 549 TL’den başlamaktadır.

Jant Temizliği

Jant temizleyiciler, olumsuz hava şartlarından dolayı çok sık kirlenmekte ve aracımızın dış görünüşünü kötü etkilemektedir. Araç jantlarımızı her zaman temizlemek ve temiz tutmak daha sağlıklı bir görünüşe olanak sağlar.

Lastik Parlatıcı

Olumsuz hava şartlarından dolayı sadece jantlarımız değil lastiklerimizde ciddi kirlenmeye maruz kalmaktadır. Araç lastiklerimizin bu denli kirlenmesi sadece kötü görünüşe olanak sağlamaz. Lastik tırnakları arasında giren kir ve toprak parçaları sürüş kalitemizi oldukça düşürmektedir. Güncel fiyatı 129 TL’dir.

Motor Temizleyici

Araçlarımızın sadece iç ve dış yüzeyleri değil en önemli parçalarından olan motorlarında bakıma ihtiyaçları vardır. Her ne kadar görünmez yerde olsa dahi sürücüyü ilk zamanlarda rahatsız etmeyip zaman ilerledikçe biriken tozlardan kaynaklı araç performansını düşürmektedir. Bu sebeple düzenli bir şekilde motor temizleyici sprey kullanarak temizlemek mümkündür. Güncel fiyatı 2 kutusu 500 ml üzerinden 184,90 TL’dir.

divortex.com.tr